Project Description

De  Kers op de Taart….

De kers op de taart bron: vvzwammerdam

Wij zijn zo blij met de resultaten van cryotherapie. Ik hoor je al denken….ja ja Nathalie mooi verhaal maar ik ga toch echt niet in die extreme kou staan. Ik heb een hekel aan kou! 

Maar toch wil ik graag deze resultaten met je delen. Omdat ik als therapeut me daartoe verplicht voel. Het draagt namelijk bij aan onze missie om je leven in een nieuw jasje te  steken op weg naar succes, gezondheid en geluk op persoonlijk en zakelijk niveau. 

Ook zijn er wetenschappelijk onderzoeken geweest naar blootstelling aan extreme kou (- 67,3° C) bij het fibromyalgiesyndroom 

Maar ik dwaal in mijn enthousiasme af.  

Laat ik bij het begin beginnen. 

Triggerpoints of spierknopen zijn pijnlijke verhardingen in de spieren die niet meer ontspannen. Een triggerpoint kan bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtverlies en pijnklachten veroorzaken. Een spier met een triggerpoint erin is ook zeer pijnlijk bij het rekken. 

Het deactiveren van triggerpoints en het bestrijden van myofasciale pijn (pijn die door triggerpoints wordt veroorzaakt) kan soms wat tijd in beslag nemen. Ook kan het zijn dat door instandhoudende factoren de pijn en de triggerpoints heel snel terugkomen nadat ze zijn gedeactiveerd. 

Chimene van Oosterhout bij Pijn Poli Nederland & Groepspraktijk BeterLeven

Daar kan cryotherapie een grote rol in spelen. Onze ervaring blijkt dat het inzetten van cryotherapie na triggerpointtherapie een aantal grote voordelen heeft.  

De kou werkt ontstekingsremmend en vermindert de pijn en stijfheid die bij (chronische) spierpijn komt kijken. Na een sessie voel je je vitaler en vrolijker door de vrijgekomen stoffen endorfine en serotonine. Wanneer je niet meer weet wat te doen tegen je spierpijn, dan is de cryo-sessie van cryo vitaal wellicht dé uitkomst. We zien erg goede resultaten als mensen binnen een aantal weken vaker komen. 

Een veelvoorkomende vorm van chronische spierpijn is fibromyalgie. De term betekent letterlijk “pijn in bindweefsel en spieren”. Kenmerkende symptomen van fibromyalgie zijn dan ook pijn en stijfheid van de gewrichten. Fibromyalgie kent nog geen precieze oorzaak, waardoor deze spierpijn niet te genezen is. Heb je fibromyalgie, dan is de kans heel erg groot dat je ook last hebt van triggerpoints.

De pijn die door triggerpoints wordt veroorzaakt kan wel verminderd worden door triggerpointtherapie, de pijn die de fibromyalgie veroorzaakt kan triggerpointtherapie niet wegnemen.

Wel kunnen klachten zoals pijn en lusteloosheid verminderd worden door middel van cryotherapie.  

Uit een Duits wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de cryo behandeling een pijnverminderend effect heeft. Ook waren de proefpersonen na de cryotherapie minder gevoelig voor kou. Je kunt hier het artikel nalezen.  (bron: freezlab) 

Jan en ik vinden dat we dit moeten vieren met jou als VIP. Dus hebben we amazing VIPdeal voor je gemaakt.  Deze vipdeal is eenmalig en zal tegen dit tarief ook nooit meer worden aangeboden. Om de garantie van de triggerpointtherapie te kunnen waarborgen zullen wij maar een aantal vipdeals beschikbaar zijn. 

 

Wat is het? 

Je krijgt vijf triggerpoint behandelingen en vijf cryo behandelingen. En als jouw agenda en die van ons het toelaat zullen we de triggerpointbehandelingen zo

Triggerpoint Therapie

inplannen dat deze aansluitend op een cryobehandeling. 

Normaal bedragen de kosten van deze deal € 546,40 

In januari 2019 kun je voor de behandelingen ook een prijsstijging verwachten. Dan zal de prijs van deze kaart met € 7.50 worden verhoogd. Meer informatie daarover volgt nog. 

Onze VIPDEAL voor jou:

Omdat wij jou echt zien als VIP, is het voor ons belangrijk dat je ook een vipdeal krijgt! Jouw VIP Deal is dat de kosten van de deal geen € 546,40 zijn maar € 450,=.  Als bonus krijg je over dat bedrag ook nog een extra vipkorting van 10%, Dan kost deze VIP deal maar € 405,–  

De totale vipkorting van deze Deal is € 141.40 

Doe er beslist je voordeel mee want op is op.

Deze aanbieding vervalt op woensdag 12 december 2018 om 24.00 uur. 

Boek nu

Voor meer informatie bel met  085 047 1460 of mail naar info@pijnpolinederland.nl