Project Description

Meer Energie en Minder Stress voor ondernemers & managers

Onze module meer energie en minder stress voor ondernemers en managers is gericht op terugkerende klachten. Door voortdurende spanning in het lichaam, veroorzaakt door angst, ontevredenheid, emotionele problemen en/of dagelijkse zorgen, verzwakt het lichaam. De spieren verzwakken dan door triggerpoints, waardoor de circulatie van vitale lichaamsvloeistoffen verslechtert en dit het zenuwstelsel en het immuunsysteem verzwakt.

Als je de eerste signalen van je lichaam negeert, nemen de ongemakken en klachten van het lichaam toe en kunnen ze verergeren of zelfs chronisch worden. Triggerpoints die onbehandeld blijven, kunnen dan bijvoorbeeld resulteren in een wijdverspreid myofasciaal pijnsyndroom of chronisch worden. Wil je dit voorkomen en klachten aanpakken voordat deze verergeren? Dan kan onze integrale onthaastingstherapie uitkomst bieden. Deze therapievorm pakt klachten bij de bron aan en resulteert veelal in een definitief herstel.

Hoe werkt het?

Bij deze module behandelen wij vanuit een holistische visie je klachten. Holistisch betekent dat we jou in totaliteit zien, dus lichamelijk, geestelijk, spiritueel en emotioneel. Doordat we alles meenemen in onze behandeling, stimuleren we een snel herstel.

Bij deze therapie krijg je persoonlijke aandacht, maar verlichten we ook direct lichamelijke klachten met massage. Als klachten er eenmaal zijn, kunnen we die niet wegnemen door alleen met elkaar te praten. Deze totaaltherapie werkt dan ook vaak beter dan andere soorten therapie.

We besteden onder meer ook aandacht aan praktische zaken die van invloed kunnen zijn op het lichaam, zoals je lichaamshouding in verschillende situaties, je manier van reageren op spanningen en hoe je die loslaat en je manier van ontspannen. Met de hands-on tips kun je volgende klachten voorkomen.

Gezond worden en gezond blijven

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Er is voldoende tijd om problemen, zowel lichamelijk als mentaal, te bespreken om zo klachten zo optimaal mogelijk te behandelen.

De integrale onthaastingstherapie is een ideaal vervolg op triggerpointtherapie, om nieuwe klachten nog beter te helpen voorkomen. Je krijgt met deze therapie weer volledige grip op je lichamelijke gesteldheid. Je wordt gezond én blijft gezond.