Sportmassage:

Sportmassage zorgt zowel voor ontspanning als voor activatie van de spieren. De behandeling stimuleert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen sneller worden aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor herstellen de spieren (en dus het lichaam) sneller na een inspanning, waardoor de spieren beter kunnen blijven presteren. Je voelt zich daardoor fitter, energieker en meer ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

Sportmassage is zeker niet alleen voor sporters!

Heeft u wel eens klachten aan bijvoorbeeld nek, schouders en/of rug (al dan niet werk- of stressgerelateerd): ook dan kunt u zeker baat hebben bij een vorm van sportmassage

Ontspannende massage:

Heb je veel stress en onrust in het hoofd? Dan kan een ontspannende massage de uitkomst zijn. Bij de ontspannende massage wordt zachte, oppervlakkige druk uitgevoerd, zodat het lichaam op een prettige manier tot rust kan komen.

  • Intuïtieve massage
    • Het kan zijn dat je het lastig vindt om te kiezen welke ontspannende massage je zou willen boeken. Bij de ontspannende massage hoef je je daar niet druk over te maken. Masseur Romano Sandee geeft deze massage intuïtief en gebruikt verschillende massagetechnieken uit o.a. de klassieke massage en Lomi Lomi-massage. De keuze welke massagetechniek toegepast wordt, is intuïtief en deze massage wordt op een rustig tempo gegeven.
  • Welzijnsgericht
    • De ontspannende massage is uitsluitend een massage die gericht is op welzijn. Hier is de druk dan ook op aangepast en de massage wordt alleen oppervlakkig gegeven. Wanneer je op zoek bent naar een diepere massage of een massage die gericht is op spierontspanning, dan biedt de klachtgerichte massage de uitkomst.