Registerpodoloog A/B

Een registerpodoloog A/B is een erkende paramedische voetspecialist op het gebied van voet- en houdingsklachten voor zowel kinderen als volwassenen. Voeten vormen de basis van uw houding. Een verkeerde stand van de voeten kan de oorzaak zijn van pijn- en/ of bewegingsklachten. Door de stand van de voeten en de houding te onderzoeken, herkent een registerpodoloog welke klachten hieraan ten grondslag kunnen liggen.

Jan van Dijk behandelt mensen met voet- en houding-gerelateerde klachten. Aan de hand van een voetfunctie- en houdingsonderzoek kijkt hij hoe de klacht is ontstaan. Hij adviseert over de juiste steunzool of zorgschoeisel om toe te werken naar een meer ‘normale’ voetstand.

Vakmanschap

De steunzolen, die Jan zelf vervaardigt, zijn van hoge kwaliteit. Hij levert ook siliconen orthesen om de tenen te corrigeren en beschermen. Daarnaast kan hij de voet ondersteunen met verband- en tapetechnieken.

Ook ambulant

Je kunt met of zonder verwijzing van een arts bij de registerpodoloog terecht. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling, de zolen en het zorgschoeisel vanuit de aanvullende verzekering. Als je minder mobiel bent, kan Jan ook ambulante zorg verlenen.

Meer informatie:

http://www.podoloogjanvandijk.nl